American style barbecue!

Wat is er leuker dan barbecueën in de zon op het strand? Vlees, vis en groenten van de grill. American style! Bij The Coast hoor uiteraard een Amerikaanse barbecue: The Oklahoma Smoker! Zonder enige twijfel de Rolls Royce onder de barbecues.

The Oklahoma Smoker

Met deze barbecue kunnen onze chefs zowel grillen, roken als barbecueën. De Smoker is de droom van ieder die barbecueën lief heeft. Heb je er eens van gegeten, dan wil je gegarandeerd nooit meer anders! De warmtebron die wij bij de Smoker gebruiken is hout, wat zorgt voor de welbekende authentieke barbecue flavor!

Gerechten

Een ware barbecue experience! Ribeye aan één stuk, hele zalm en hele kabeljauw. Na het grillen snijden onze chefs de grote stukken vlees en vis pas aan, recht voor de neuzen van de gasten. Verse XL-hamburgers, ossenhaas, kipgerechten, grote gamba’s piri piri, gegrilde groenten en een ondersteunend buffet. Wij zorgen er voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Vanaf 40 personen

Barbecueën is mogelijk vanaf 40 personen (bruiloften uitgezonderd). Vraag vandaag nog informatie aan, want wij helpen je graag een onvergetelijke barbecue te organiseren. Wij denken graag met je mee qua inrichting van de zaak, voor de gelegenheid ontwikkelde gerechten, diverse luxe hapjes, inhuur van materialen, muziek et cetera.

Vraag vrijblijvend informatie aan