Op het strand is altijd iets te doen

Zin om iets te organiseren op of aan het strand? Wij ook! Wist je dat The Coast ook een ideale plek is voor allerlei feesten? Van een uitgebreide brunch, barbecue├źn in de zon tot een knalfeest met muziek!

Alles is mogelijk!

Wij denken graag met je mee qua inrichting van de zaak, voor de gelegenheid ontwikkelde gerechten, diverse luxe hapjes, inhuur van materialen, muziek et cetera. Voor iedere gelegenheid een ander feest! Vraag vandaag nog informatie aan, want wij helpen je graag een onvergetelijk feest de organiseren.

Aciviteiten voor bedrijven en particulieren

Het voordeel van een locatie aan het strand is dat er zoveel kan. Zeker hier bij The Coast in Monster. Op en rond het strand kun je strandvolleyballen, watersporten, wandelen en fietsen. De bekende Zandmotor - een nieuw stukje Hollands Glorie - is op wandelafstand. Achter ons ligt het mooiste fietspad van de regio, met regelmatig uitzicht op zee. Ideaal voor bedrijven en particulieren, zo’n stek.

meer informatie?

U kunt via onderstaand contactformulier of via de mail contact met ons opnemen om informatie aan te vragen. Graag vernemen wij uw persoonlijke wensen om u de gewenste informatie toe te sturen.
Naar aanleiding van de toegestuurde informatie, plannen wij graag een afspraak met u in.
Aanvragen worden doorgaans van maandag t/m donderdag tussen 10.00 en 17.00 uur behandeld. Tevens zijn onze contactpersonen op de genoemde tijden ook telefonisch te bereiken via 0174 - 280 331

Vraag vrijblijvend informatie aan