Je zou bijna nóg een keer willen trouwen...

Je gaat trouwen. Eerste vraag: waar gaan we het vieren? Tip van The Coast: kom naar de mooiste plek die je voor je bruiloft maar kunt wensen. De romantiek van een dagje strand, de ondergaande zon die in de zee zakt. En de glamour van The Coast, een exclusieve locatie waar je als je wilt zelfs je huwelijk officieel kunt laten voltrekken!

Het ontbreekt je aan niets

Stel gerust maar hoge eisen aan de locatie van De Dag. Dat doen wij ook: ervoor zorgen dat het je op die dag aan niets ontbreekt. In een sfeervolle entourage kun je alles doen wat je wilt. Foto’s maken met de spiegeling van de zon op het water. Gasten ontvangen tijdens de receptie. Tussendoor een diner. En ‘s avonds een feest om nooit te vergeten. Je hoeft nergens meer aan te denken. Alleen aan je ja-woord dan…

Hoeveel gasten verwacht je?

We nemen je alles uit handen. We denken enthousiast met je mee. En we staan met het hele team voor je klaar. Met een grote eigen keuken kunnen we moeiteloos aan al je wensen voldoen. The Coast heeft een ruime capaciteit: binnen, maar ook buiten. Want met een beetje geluk is het mooi weer en kunnen jullie gasten ook op het terras genieten! Vrijblijvend informeren? Dat kan! Kom bij ons langs, stuur een mail of informeer telefonisch naar de mogelijkheden.

vraag vrijblijvend informatie aan