Gesloten in november

Make it a Christmas to Remember

Reserveren

Begin tweede kerstdag met een ontspannen strandwandeling langs een van de mooiste stranden van Nederland, om vervolgens op te warmen Bij The Coast en vier de mooiste tijd van het jaar aan het strand. Van kerstborrel, winterdiner of buffet tot kerstontbijt, het kan bij The Coast. 

De mooiste tijd van het jaar

Denkt u aan een (zakelijk) kerstdiner, een buffet of een borrel, dan denkt u natuurlijk aan The Coast. Een hapje en een drankje met een prachtig uitzicht en heerlijke dagverse producten met zorg bereid. Een menu geheel naar wens samengesteld, mogelijk in drie, vier of zelfs vijf gangen. The Coast staat voor ongedwongen genieten in de gezelligste periode van het jaar. Tevens is The Coast omgetoverd in kerstsfeer. Het bezorgd u een gelegenheid om nooit te vergeten.

 

Kerstontbijt 26 december

Op 26 december verzorgen wij een heerlijk kerstontbijt.

Binnenkomst ontbijt tussen 09.30 en 11.00uur. Wij verwelkomen u graag met een feestelijk glas bubbles!!!

Het kerstontbijt bij The Coast laat niets te wensen over.  Er staat een mooi gedekte tafel voor u klaar, vervolgens serveren wij een heerlijk ontbijt bij u aan tafel met o.a. vers gebakken brood, kerststol, croissant, gerookte zalm, vers gesneden vleeswaren, 2 soorten kaas, garnituur, gekookt eitje en vers fruit.

Het ontbijt is inclusief een glas verse jus d'orange en koffie, cappuccino of thee.

KERSTONTBIJT € 22,50 p.p. (kinderen onder de 12jaar tegen gereduceerd bedrag)

 

Reserveer tijdig!

Reserveren

De dagen rondom kerst!!

We gaan een hele leuke tijd tegemoet, waar we gezellig met elkaar zijn. Voor ons betekent het vooral een drukke periode met grote partijen, feestdagen, vakantie en daarom soms aangepaste openingstijden.

Openingstijden December '19:

  • Week 49 - vrijdag 6 dec. eerste dag open na onze vakantie!
  • Week 50 - maandag t/m donderdag tot 17.00uur geopend
  • Week 51 - maandag 16 dec. en dinsdag 17 dec. (bedrijfsuitje) GESLOTEN, woensdag 18 dec. v/a 16.00uur BESLOTEN, vrijdag 20 dec. v/a 16.00uur BESLOTEN
  • Week 52 - Tijdens de vakantie zijn wij ook de maandag t/m donderdag in de vroege avond geopend, behalve dinsdag 24 dec. tot 17.00uur, woensdag 25 dec. GESLOTEN, donderdag 26 dec. geopend tot 17.00uur (enkel reserveringen mogelijk voor ontbijt)
  • Week 01 - Tijdens de vakantie zijn wij ook de maandag t/m donderdag in de vroege avond geopend, behalve dinsdag 31 dec. tot 17.00uur, woensdag 01 jan vanaf 12.00uur geopend

 

Make it a Christmas to remember

Reserveren