COVID-19

Reserveren

Hoe gaan wij er bij The Coast mee om?

Als gast is het verplicht om aan een tafel te zitten. Reserveringen nemen wij aan voor een tafel binnen in ons restaurant. Je kunt geen tafel op het terras reserveren, daarvoor kom je gewoon gezellig bij ons langs. 

Voordat je aan een tafel neerploft, meld je dan eerst bij onze gastvrouw of -heer. Zij controleren vooraf of het gezelschap uit 1 of meerdere huishoudens bestaat. Als het controlegesprek heeft plaatsgevonden, mogen onze collega's binnen 1,5 meter aan tafel de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl je aan tafel zit.

Gebruik bij binnenkomst onze desinfectie spray (deze hangen ook op meerdere plaatsen in en om het paviljoen).

Iedereen moet 1,5 meter afstand bewaren van elkaar, met uitzondering van mensen die bij elkaar in huis wonen. Of maximaal 2 personen uit een verschillend huishuiden. Als je met een groep van 3 personen of meer bent dan houden we aan tafel ook 1,5 meter afstand. Volg hiervoor de instructies van onze personeelsleden.

Probeer zoveel mogelijk uw bewegingen te beperken om rekening te houden met onze personeelsleden en overige gasten. Indien je bij ons gebruik maakt van een hapje of drankje dan mag je gebruik maken van onze toiletvoorzieningen, maar ook hier geldt bij drukte, houd afstand. Toiletgebruik voor strandbezoekers is niet toegestaan, ook niet tegen betaling.

Maak bij het afrekenen graag zoveel mogelijk gebruik van contactloos betalen.

Ondanks deze maatregelen kijken wij uit naar een gezellig strandseizoen, met veel gezelligheid.

ZIEN WIJ JE BINNENKORT?

covid-19

See you soon at The Coast

Reserveren