Kris Kross Amsterdam bij The Coast

Weddings last longer at The Coast

Reserveren

Die ene keer dat je ‘ja’ zegt tegen hem of haar: doe je dat niet liever in een ambiance die romantiek ademt? Kies daarom voor Beach House The Coast. Van je complete trouwdag maken we écht de mooiste dag van je leven.

Trouwen in Beach House The Coast

Het zand aan de je voeten, de zee in het oog: de locatie van Beach House The Coast is met een enkele andere te vergelijken. Vanaf het hoog gelegen strandpaviljoen kijk je kilometers ver over de Noordzee. Alleen al die ambiance maakt je bruiloft onvergetelijk. Met mooi weer is het terras tot je beschikking.

De mooiste bruidsfoto’s ooit

Als je nu toch in The Coast trouwt: waarom kies je er dan niet meteen voor om hier ook je bruidsfoto’s te laten maken? Romantischer kan het niet, met het beeld van zon en zee op de achtergrond. Kijk maar eens in onze fotogalerij wat voor exclusieve beelden zo’n bruidsreportage aan de kust kan opleveren!

Een trouwlocatie met ervaring

Bij The Coast heb je de zekerheid dat we niets aan het toeval overlaten. In overleg met jullie stellen we een dag samen die van minuut tot minuut klopt, van de officiële ceremonie tot en met het slotakkoord van de feestavond.

Je trouwt bij The Coast in de speciale ruimte - met zeezicht - die we voor bruiloften beschikbaar hebben. Na de ceremonie bepaal je zelf hoe je de dag verder invult. Een officiële receptie, een informele borrel, een lunch of een diner? Zittend aan de tafels, lopend langs het buffet of staand aan onze barbeque The Smoker, waar de chefkok z’n culinaire talent laat zien? Er zijn diverse arrangementen beschikbaar. En ook voor de avonduren is The Coast een fantastische plek om het feest tot in de late uurtjes te laten duren.

We inspireren je graag met voorstellen voor bands of DJ’s waar we goede ervaringen mee hebben. Heb je zelf een voorkeur? Dan is dat uiteraard geen probleem. En door de ruime capaciteit kun je tijdens de avond tot wel 175 personen uitnodigen. Parkeren kan vlakbij, over het duin.

Say ‘yes’ to The Coast

Say Yes!