Christmas

Celebrate Christmas at The Coast

Voor je het weet sluiten we het jaar 2023 alweer af. Wij willen de decembermaand extra gezellig maken. We zijn open voor ontbijt, lunch en diner, check hiervoor onze openingstijden. Je kunt ook bij ons terecht voor je zakelijke borrels, een gezellige jaarafsluiting om je team te bedanken. In de wintermaanden zijn wij geopend van woensdag t/m vrijdag van 10:30 uur tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 21:00 uur. Buiten onze openingstijden zijn er uiteraard ook mogelijkheden, het is altijd de moeite waard om je wensen met ons te bespreken.

Kerstontbijt

Dit jaar zijn wij zowel eerste als tweede kerstdag open van 09:30 tot 17:00 uur. Jouw kerst begint natuurlijk met een ontbijt bij The Coast om vervolgens een ontspannen wandeling over het strand te maken. Het ontbijt serveren wij bij u aan tafel uit met o.a. vers gebakken broodjes, kerstbrood, croissants, gerookte zalm, vers gesneden vleeswaren etc.

Het ontbijt is inclusief een glas jus d'orange voor € 24,00 p.p. Vergeet u hieronder niet te reserveren?

CHRISTMAS IS BETTER AT THE COAST

Slaap je liever uit, dan ben je natuurlijk ook welkom voor een heerlijke lunch of een gezellige borrel. Je kunt hier niet voor reserveren, kom gewoon lekker aanwaaien om vervolgens op te warmen Bij The Coast.

Wij sluiten onze deuren deze dagen om 17:00 uur. Vier de mooiste tijd van het jaar aan het strand!

Make it a Christmas to remember!

reserveren