Vaderdag

Food tastes more surprising at The Coast

Beach House The Coast is ook de locatie als je een keer lekker wilt eten. Met onze chefkok kun je alle kanten uit. Even een burger na een strandwandeling? Of kom je romantisch dineren met drie gangen, geserveerd met een ondergaande zon?

Verse en eerlijke ingrediënten

Op een plek zo puur natuur als deze verwacht je eerlijke ingrediënten. Daarom is de keuken van The Coast vooral een keuken die graag met vers werkt. Verse vis (uiteraard!), vers vlees, verse groenten. Het zijn ingrediënten die goed aansluiten bij onze pure stijl van koken. Eerlijke gerechten die geen opsmuk nodig hebben. Want méér heeft vers niet nodig.

Van snelle hap tot à la carte

Beach House The Coast is vooral een veelzijdig restaurant. Op elk moment van de dag en voor elke trek hebben we een menu dat naar meer smaakt. Doen we je een plezier met een hamburger? Die hebben we, maar dan wél net even anders geserveerd. Wil je een lunch om er de rest van de dag tegen te kunnen? Wordt het een diner met vrienden of een intieme avond met z’n tweetjes, terwijl de zon spiegelt over de zee? Ook dan is onze menukaart er één die je verrast. Maak een keus uit onze verrukkelijke driegangendiners voor een vaste prijs of bestel je eigen culinaire favorieten à la carte.

En omdat je niet altijd hetzelfde wilt proeven, krijgt de menukaart van The Coast elk seizoen een update. Met klassiekers die blijven en nieuwe gerechten die inspireren. Trouwens, als je graag een keer toe bent aan iets avontuurlijks: kies dan de specialiteit van onze chefkok!

Bekijk hier de kaart

Lente & Zomerkaart 24

Smell the taste of The Coast

Reserveren