Events have more impact at The Coast

Een bedrijfsfeest, maar dan ánders? Kom naar de kust. En kom naar The Coast. Ook voor zakelijke events vind je in ons Beach House een zee aan mogelijkheden. The Coast brengt de zaak in een stroomversnelling!

Crew, thank you!

Medewerkers bedanken voor de inzet in het afgelopen jaar. Het team motiveren om de scherpe targets te halen. Een personeelsfeest is en blijft een geweldig instrument. Maar kies dan ook voor een locatie die het beste in je mensen naar boven haalt: het strand. Reken maar dat alle neuzen dezelfde kant op staan op het moment dat je medewerkers de strandopgang afdalen naar The Coast!

Alle mogelijkheden voor bedrijfsfeesten

Geen twee bedrijfsfeesten zijn hetzelfde. Daarom ben je bij The Coast helemaal vrij in de invulling. Natuurlijk inspireren we je wél met zeeën van suggesties. Op en rond het strand is er van alles mogelijk, voor iedereen die sportief én voor iedereen die iets minder sportief is.

Laat de afdelingen het tegen elkaar opnemen tijdens expeditie Robinson. Kijk welke medewerker het snelst het blokarten onder de knie heeft. Daag het management maar uit tijdens het spectactulaire bubbleball. The Coast werkt nauw samen met gespecialiseerde partners die thuis zijn in 1001 events. Ook voor jouw feest stellen we een ideaal programma samen.

Van de cooling-down maken we iets bijzonders. Met een borrel op het terras of warme chocolademelk in het restaurant. De dag afsluiten met een hapje? Slow cooking op The Smoker, de barbecue van The Coast, is altijd een succes, met mogelijkheden om te barbecueën, te grillen en te roken. Onze chefkok serveert gerechten met een twist: een saté die anders is, een smakelijke bavette.

Al vanaf 75 personen is een bedrijfsfeest organiseren mogelijk. En wil je The Coast tijdens het feest helemaal voor jou alleen? Over exclusiviteit is altijd te praten!

Join a winning team at The Coast

Reserveer nú