Vaderdag

Everything looks better at The Coast

Denk je eens in. Een uitzicht over zee en zand, zover je maar kunt kijken. De geur van het zeewater die in je neus prikt. Het geluid van de golven. Wát een locatie. Welkom in Beach House The Coast, pal aan de strandopgang in Monster.

Jaarrond geopend

Beach House The Coast staat op palen, waardoor je alles van het panorama rond je heen kunt zien. Een panorama dat vier seizoenen de moeite waard is, want The Coast is jaarrond geopend. En wist je dat we ook honden graag welkom heten? Natuurlijk gaan we er vanuit dat je hond zich netjes gedraagt én je niet met de hele hondenclub op bezoek komt.

Verse vis en veel andere specialiteiten

Maakt zeelucht hongerig? Schuif maar aan in het restaurant of op het terras. Voor een verrassend geserveerde hamburger of een culinair driegangenmenu. Alles maken we vers. Alles is van eerlijke ingrediënten, puur natuur. En alles verandert per seizoen, met een kaart die z’n klassiekers kent maar ook spannende gerechten heeft. Eet smakelijk!

Er is veel te doen bij The Coast

In en rond Beach House The Coast in Monster is zoveel meer te doen. Zoek je voor een bedrijfsfeest die ene locatie die een extra dimensie geeft? Het strand en de zee staan garant voor een onvergetelijk decor.

Ook voor andere feesten is The Coast een ideale plek. Vier je verjaardag eens op een plek die een cadeau is voor je gasten. Geef je 25-jarige bruiloft extra glans. Of scoor extra rendement tijdens je familiereünie.

In samenwerking met onze partners kunnen we alles organiseren: blokarten, expeditie Robinson aan de kust, bubbleball, mountainbiken door het zand… Bij The Coast staat er daarna een buffet of een barbecue voor je klaar. Swingend de avond afsluiten? We weten de DJ’s te vinden die bij je feest passen, maar je kunt ook zélf een favoriete DJ contacteren.

Zakelijke events zijn al mogelijk vanaf 75 personen. En wil je graag The Coast voor een paar uur exclusief reserveren? Ook dat kan. En combineer je bezoek aan The Coast zeker eens met een wandeling langs de Zandmotor: een kunstmatige kustverbreding die door de natuur zelf is vormgegeven. En gewoon slenteren langs het strand mag natuurlijk ook…

Enjoy the view at The Coast

Reserveren